Organisaties helpen het talent dat in huis is maximaal te benutten. Dat is een van onze kernactiviteiten. Top Advies brengt de talenten en kwaliteiten van medewerkers in kaart en maakt de ‘ontwikkelbaarheid’ en het potentieel van competenties zichtbaar. Deze talentenanalyse kan worden gebruikt voor persoonlijke groeipaden en teamontwikkeling. Wij maken hierbij gebruik van de TMA Methode.

Niet alleen gaan we op zoek naar effectievere benutting van talenten, wij verbinden deze aan de wensen en doelstellingen van de organisatie. Zo ontstaan strategische talentmanagementprogramma’s die de organisatie flexibel en veerkrachtig houden. Talentontwikkeling in optima forma. Onze ervaren coaches begeleiden leidinggevenden en medewerkers in een persoonlijk talentontwikkelprogramma.

Download de flyer voor meer informatie over het starten van een persoonlijk ontwikkeltraject.

persoonlijk ontwikkeltraject Top Advies

 

Talentmanagementprogramma voor uw organisatie

De talentmanagementprogramma’s van Top Advies zijn altijd maatwerk. De rode draad is dat het erop is gericht talenten te ontdekken, te laten groeien en bloeien en te verbinden aan de doelstelling van de organisatie en de professionele wensen van de medewerkers.

De vaste stappen van een TMP:

  • Vaststellen doel en ontwikkelwens na probleemanalyse
  • Beschrijving oplossing van IST naar SOLL
  • Financiële paragraaf
  • Uitvoeringsplan: bijvoorbeeld invullen talentenanalyse en activiteitenanalyse, werken aan ontwikkeldoelen in individuele leer-, intervisie- of coachsessies, met een persoonlijke (interne) coach of mentor, altijd op basis van praktijksituaties.

 

Een betrokken coach

De ervaren coaches van Top Advies helpen bij het oplossen van carrièrevraagstukken en het in kaart brengen van persoonlijke talenten en voorkeuren. Een coachtraject start met een talentenanalyse om de coachvraag gericht en specifiek te formuleren en de doelstelling meetbaar te maken. Onze coaches nodigen uit om grenzen te verkennen en te verleggen.

 

Wilt u weten hoe Top Advies u kunt ondersteunen bij talentontwikkeling in uw organisatie? Wij vertellen u graag over onze aanpak. Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht

Wordt u liever teruggebeld?