De bewezen kracht van Top Advies? Wij sparren op directieniveau en betrekken tegelijkertijd zoveel mogelijk medewerkers bij de gewenste verandering. Want een resultaatgerichte onderneming begint bij de medewerkers – dat is onze overtuiging, gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Onze oplossingen zijn hierdoor misschien op het eerste gezicht niet de meest voor de hand liggende, maar uiteindelijk wel de meest duurzame en effectieve.

Snel de materie doorgronden, boven op de bal zitten en kritische vragen blijven stellen. Wij overzien de grote lijnen met oog voor detail. We prikkelen onze klanten, met aandacht voor mens en emotie. Dat is kenmerkend voor onze werkwijze.

Top Advies is opgericht in 2003; ons kantoor is gevestigd in Breda en telt 10 adviseurs.

 

Onze opdrachtgevers

Onze klanten komen uit verschillende branches. Wij kiezen er juist voor om actief te zijn in verschillende sectoren. Onze klanten kunnen dan via onze kennis en ervaring profiteren van de goede dingen uit andere sectoren.

 

De gezichten van Top Advies

Top Advies kent een flexibele structuur, met ervaren en betrokken adviseurs en daaromheen een flexibele schil van professionals op het gebied van HR,  proces- & projectmanagement en communicatie. Zo kunnen wij onze klanten hoge kwaliteit garanderen zonder onnodige overheadkosten.

 

Heeft u een organisatie- of ontwikkelvraag, of wilt u meer weten over ons werk? Wij helpen u graag verder! Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht

Wordt u liever teruggebeld?