Organisaties helpen veranderen en ontwikkelen, dat is wat wij doen bij Top Advies. We denken mee met het management en adviseren over de gewenste koerswijziging. Vervolgens gaan we in gesprek met management en medewerkers over de uitvoering van de strategie. In co-creatie komen we tot de gewenste (en gedragen!) organisatievorm. Inclusief functieprofielen en een toekomstbestendig, onderhoudsarm functiehuis. Ook helpen we ondernemingen de talenten, die de nieuwe organisatie nodig heeft, te ontdekken bij het bestaande personeel.

Vragen van klanten:

  • Hoe kunnen we de organisatie laten bezuinigen en verzakelijken?
  • Met welke organisatie-inrichting stimuleren wij competenties als ondernemerschap en eigenaarschap?
  • Hoe kan ik mijn onderneming zo inrichten dat we dichter bij de klant staan?

 

Een functiehuis dat staat

Top Advies is gespecialiseerd in het ontwikkelen van passende functiehuizen met compacte en resultaatgerichte functieprofielen. Wij adviseren bij het beschrijven en waarderen van functies en hebben uitgebreide ervaring met diverse functiewaarderingssystemen, waaronder het Handboek functie-indeling woondiensten, BASYS, IMF en FWG3.0. Ook voor het vaststellen van een uniform beloningsbeleid kunt u Top Advies inschakelen; als dat nodig is, toetsen wij salarisschalen aan wettelijke codes of een externe benchmark.

 

Zelfstandig werkende teams

Steeds meer organisaties zoeken naar manieren om verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de structuur te beleggen. Dat vraagt om persoonlijk leiderschap, waarbij teams zelf de verantwoordelijkheid nemen voor hun gemeenschappelijke taken en doelstellingen. Top Advies adviseert en ondersteunt bij het ontwikkelen van sturingsinstrumenten op basis van team- en zelfevaluatie. Zodat teams echt zelfstandig kunnen werken en leidinggevenden ‘op afstand’ de resultaten bewaken. Zo houden zij meer tijd over om hun teams te coachen en te ondersteunen bij hun ontwikkeling.

 

Top Advies denkt graag met u mee over de optimale inrichting van uw organisatie. Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht

Wordt u liever teruggebeld?