Benieuwd naar het potentieel van uw medewerkers? Laat ze een ontwikkelassessment maken op basis van de TMA Methode. Onze adviseurs brengen drijfveren, talenten, cognitieve capaciteiten, ontwikkelbaarheid op competenties, voorkeuren voor activiteiten, functies en beroepen in kaart. De rapportage geeft een helder beeld van de mogelijkheden en voorkeuren van de kandidaat.

U heeft twee kandidaten voor een te vervullen vacature? Laat ze een selectieassessment doen. Niet alleen krijgt u inzicht in de drijfveren en talenten van de kandidaten maar ook in de ontwikkelbaarheid van 53 competenties. De functiespecifieke competenties matchen we met de kandidaat waardoor de assessor een uitspraak kan doen over de geschiktheid op die functie. U kunt gefundeerd een keuze maken voor de beste kandidaat.

Een fijne collega komt niet tot zijn recht in uw organisatie? Laat Top Advies een potentieelonderzoek doen. Onze adviseurs kunnen antwoord geven op de vraag welke activiteiten en functies het beste passen bij die persoon en waarop hij zich wil en kan ontwikkelen.

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden voor een assessment? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht

Wordt u liever teruggebeld?